åhhh älskade

skulle fått haft min prinsessa i 1 år idag. 
Helt jävla sjukt vad jag saknar henne. 
MItt finaste hjärtat :(

jag saknar dig mindre och mindre

precis packat klart, tills i mrn. 
Ska fixa mig nu sen träffa madde, sen vidare på lite parteeey. 
 
Som tur är så har hon köpt massa godis chips och dricka t oss som vi ska ha när vi kommmer hem ikv. 
 
 

1

för 1 år sen idag  var jag den lyckligaste tjejen i världen. jag skulle få en egen ponny, jag höll på med världens bästa kille. 
Japp vad har man nu, fick lämna tillbaka carrigan. Skojar inte har aldrig grinat så mycket i hela mitt liv.
När man går hem efter skolan från bussen så kommer inte någon springade klumpiduns efter och gnäggar. 
När man går förbi hennes hage.. Nu står hagen tom, stallet tomt, alla grejer är borta. Förutom griman jag köpte till henne som fortfarande hänger på sin plats. Skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka henne.
 
Världens bästa ponny. 
 
 

/ rebccccaalöf

trololo, är ju fortfaradnde på paroplatsen, precis haft lunch och nu lästimme.
Slutar 20 över 1 idag, tar bussen in till stan möter upp Rebecka.
 
sen hem fixa lite och sen ser jag väl vad som händer ikv.
 

prao

praoar på sandersdal skolan har 6:or.
Rätt soft ändå. :D
 
Hela helgen har vart grym, fredag så drog jag hem tidigt. En kompis kom hem och tjöta lite.
Lördag så kom becka och michelle, vi åt mat fixa oss och mamma körde oss till stan. Vi tog även med oss Sara.
Kom till stan fixa lite grejer. Sen vidare till Emelie, vi drack lite  sen drog vi påå fesst.
Dom drog på festen och jag träffa några andra haha !
 
Träffa Emelie, Rebecka, Michelle och Sara senare. Dom var med Moa och Jenny.
Vid tolvslaget fyllde Rebecka 16 år :D
 
Densie kom och hämta oss vid 2, åkte hem bytte om och träffa 2 kompisar. :)
 
Söndag : Vakna upp drog tilll Rebecka sen åkte vi till stan åt på butlers och fira hennes birthday.
Sen så sov vi hos min kusin inatt, och hade masssa girltalk.
 
MYSS.
 mer bilder kommmer !
 
 
 
 

you only live once.

Börjar komma från allt nu, börjar bli glad igen. Och bara försöker glömma allt som jag aldrig har känt dig ? 
okey jag har förlorat min bästavän, han jag sa allt till han jag alltid hörde av mig till om jag mådde dåligt. 
Han jag hade galenskaper med hela somaren. 
 
 
Jag har iaf världens bästavänner, hade aldrig klarat detta utan er!


Det finns ingen början eller slut

Vet inte hur länge vi varit vänner nu, men det är en del årsedan vi träffade varandra för första gången. Vi har gått igenom lycka, tårar svek allt möjligt tillsammans. Vi har gått bakom varandras ryggar, vi har inte alltid varit ärliga i alla situationer. Jag har alltid sett dig som min bästa vän, men en bästavän gör inte sånt vi gör mot varandra. Dom förlåter inte saker som vi förlåter. Vart vi än är, vet jag alltid vart jag har dig, och du vet vart du har mig. Ja trodde ja kunde lämna dig, men sanningen är att ja kunde inte, men jag ljög om det, ja behöver dig, och det var jag inte kunnat stå för. Men det gör jag nu, jag tror att vår vänskap har blivit starkare än starkast nu, efter allt vi gått igenom tillsammans. Jag har en uppgift att ta hand om dig, så inget händer, men ibland är det du som får ta hand om mig. Ingenting kan skilja oss åt, det har jag märkt. Och de var de vi sagt hela tiden, du och jag hand i hand min vän. Ja ser dig göra misstag , eller när du håller på att göra ett misstag, men ibland säger ja inget för vill att du ska lära dig. Jag bryr mig om dig, du är min tjej, min blondin som måste förvaras bra. Ja hoppas att allt är annorlunda nu än sist gång och de känns som det är det. Vi har ett annat sett. Vi har insett vad som är viktigt. Jag har insett att du inte bara är min bästa vän utan min lillasyster. Du är en del av mig.. Vill bara att du ska veta de. Å jag älskar dig Rebecca / rejt

SÅ JÄVLA SANT

Under den tiden som vi växer upp kommer vi att lära oss att även den personen som inte skulle svika dig, kanske kommer att göra det. Du kommer att få ditt hjärta krossat, troligtvis mer än en gång och det kommer att göra ondare för varje gång. Du kommer också att krossa hjärtan, så kom ihåg hur det kändes när ditt var krossat.

Du kommer att bråka med din bästa vän. Du kommer att skylla på en ny kärlek för något en gammal gjorde. Du kommer att gråta för att tiden gick för snabbt och du kommer säkert att förlora någon som du älskar så ta många bilder och skratta mycket och älska som om du aldrig har blivit sårad förut.

För varje 60 sekund som du spenderar med den du älskar är en hel minut av lycka, som du aldrig kommer att få tillbaka, så ta vara på tiden.

Kärlek är att ge honom makten att krossa dig, men att inte lita på honom också. Riktiga kärleks historier slutar aldrig lyckligt för riktiga kärleks historier slutar aldrig. Det vet att du älskar någon när det svåraste är att säga hejdå. Gör aldrig någon till ditt allt, för när det tar slut så har du ingenting kvar.

Att du livs kärlek gör slut med dig och säger “vi kan fortfarande vara vänner" är som att din hund är döende och din mamma säger att du fortfarande kan behålla den. Men om du inte kan få den personen ur dina tankar så kanske den borde vara där? När du verkligen älskar någon då är du villig att låta dom gå och när dom väl kommer tillbaka, då är det äkta kärlek för äkta kärlek är värd all väntan i världen.

Ge aldrig upp på saker som får dig att le! Det gör ont att ha någon i ditt hjärta och inte kunna ha dom i dina armar. Den stora utmaningen i livet är att hitta någon med brister, någon som är annorlunda och dom som gör misstag men ändå älskar dig med allt dom har. Det bästa och mest vackraste saker kan inte bli sedd eller rörd. Dom måste kännas med hjärtat. Såra aldrig någon som verkligen älskar dig!

Men kom ihåg, du är inte hans första, sista eller enda. Han har varit kär innan och tro mig, han kommer att bli det igen. Men om han älskar dig nu, vad spelar allt annat för roll då? Han är inte perfekt, det är inte du heller och ingen av er kommer någonsin att bli perfekt. Men om han får dig att skratta åtminstone en gång, om han gör dig till den lyckligaste i världen. Vad spelar det för roll om du blir sårad sen, då har du åtminstone upplevt lyckan, så ta vara på tiden.

Håll i honom hårt och ge det mesta du kan, han kommer inte skriva dikter till dig, han kommer inte att tänka på dig vartenda minut, men han kommer att ge dig en del av honom som han vet att du kan krossa. Såra inte honom, ändra inte på honom, förvänta dig inte att han ska ge mer än vad han kan. Le när han gör dig lycklig och när han väl gör dig arg, sakna honom för att han inte är där. Håll aldrig i någons hand om du kommer att krossa dens hjärta.

WHAT DOESN'T KILL YOU, MAKES YOU STRONGER

hhaha börjar komma över allt nu, shiiiit vilka kompisar man har ändå :o
hade ju aldrig klarat detta utan er girls♥
 
försov mig idag så tar sena bussen in, sen har jag inte planerat något idag så ska nog hem lugna ner mig och kolla på någon bra film. Igår var jag i stan med becka och sara, vi drog hem till Miriam och gjorde tacos så kom melibel oxå ♥♥
 
 
 
 
 
jag har förlorat min kärlek och bästavän 

fucking true


RSS 2.0