Precis inkommen av att vart ute och tjötat med Bumbi och tatt en cigg. Skönt att få prata ut med sina killkompisar i bland. Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en bra film.
Ska ta hem massa läxor jag har att göra i morgon så jag blir av med det. Nationella svenska prov har vi på onsdag och engelska prov på fredag usch fyyyy och bläääää :(


Tänkt och göra ett inlägg som jag har velat göra nu i flera månader men känner att jag aldrig har klarat det. Men nu så tar jag saken i egna händer. Folk har frågat mig varför är du inte vän med Linnea Johansson längre ?
Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska svara på den frågan.

Jag och Linnea har känt varandra i många år genom Färgelanda ridklubb. Men jag börja i 3:an på valboskolan i Linneas klass. Sen dess har vi vart varandra sjukt nära. I 7:an så förändras nästan alla. Jag och Linnea var alltid med varandra dag ut och dag in. Vi har haft så många bråk så det inte är klokt. Men nu i 9:an så gick väl gränsen. För oss båda. Vi sluta prata på fritiden var nästan aldrig mer varandra. Sen så börja skolan. Vi pratar alltid i skolan. Men ALDRIG på fritiden och det känns så konstig. Vi har lixom delat allt med varandra. Vi är inte ovänner med inte bästa kompisar heller. Så många skratt tårar jag har delat med dig är inte sant. Jag kan Linnea fortfarande utantill. Vet precis hur hon rider ser precis när hon inte ens tycker saker är roliga vet precis vilka hon vill umgås med och inte. Det är sjukt. Eftersom vi inte har pratat på flera månader. Alla vet ju att man lovar alltid sin kompis att man aldrig ska lämna varandra.
Vad som än händer så kommer hon alltid vara min bästis den jag har delat nästan allt med. Hur vi smet ut på nätterna hur vi grina för våra föräldrar för att vi skulle få göra dom sakerna. Alla sjuka saker vi har gjort.
Vad som händer så kommer jag alltid finnas för dig Linnea.

Men vi börjar bli vuxna nu vi ska välja linje vad vi vill bli. Jag ångrar mig inte ett skit att jag har fått vara din bästavän genom högstadiet.

Det är något jag kommer vara stolt över!

Men nu är vår tid över ! Och vi är vänner som hälsar på varandra och pratar lite i skolan. Så vi umgås aldrig på fritiden. Så nu vill jag inte har några fler frågar varför vi inte är med varandra. för nu vet ni en liten del.

Tack och hej


Aatjena

Kom precis ur duschen och nybäddad säng på det kan ju inte bli bättre. Var ju hos Alex en stund förut. Mamma kom ju som sagt fick prata av mig lite med henne oxå. Underbart !
Väntar på ett telefon samtal sen ska jag sova som en stock.

Pussssss


Wooopwoop

Hallo vakna vid 9 idag var klar vaken med världens huvudvärk. Ville bara dö. Becka ringde sen och jag åkte vidare till henne. Så har vi sovit ett bra tag och tjötat om kvällen. Sen så kör becka och Ricki mig till Alex. Ska vara där en stund och tjöta lite så kommer mammi och hämtar mig ❤


Wop wop

Mer bilder


Feeest

Tack Anders för rolig kväll !


Smilie

Precis kommit hem och kollar på bäste one tree hill.
I helgen blir det festligheter ska fira en kompis, och ta det allmänt lugnt oxå! Underbart!!


Mys

Är hos Madde nu och kollar film och tjockar oss lite, yumiiiie.


My best love

Saker förändras "
Move on. It's just a chapter in the past, But don't close the book, just turn the page


Jag låter saker rinna ut så jag slipper att ta farväl.

Hallo, sitter nu i skolan har den sista lektionen nu. Ska bara hem snabbt fixa och städa rummet sen iväg till maddiis.


Efter 1 puss och jag var förälskad

My best


16 år !!

Halloooo,fyller år idag och nu är jag påväg ner med Sara,Michelle,Melissa och Lisa. Vi ska ner och käka mat och ha massa girltalk. Ett bra avslut på en födelsedag.
Även fått klocka,pengar och parfym :D


16 hela år !

 
För både två och ett årsedan skrev ja en text till dig på din födelsedag! Nu gör jag det igen men på din 16årsdag!

Hm va ska jag säga? Trodde aldrig vi skulle bli såhär nära igen, inte efter allt som hände detta Året, men vi klarade det. 2012 har varit ett tufft år för oss bägge och jag hoppas 2013 kommer vara lite enklare! Jag vet att vi klarar allt tillsammans, efter allt vi gått igenom så kan vi klara så mycket mer.
Min lillasyster, min bästa vän min andra halva !
Jag kan samtidigt hata dig när jag älskar dig!

du ska veta att jag kommer alltid finnas hos dig oavsett vad.. kommer stå vid din sida föralltid.
kommer inte lämna dig fören du ber mig om det..
du är min allra bästavän, mer än det.

Behöver inte skriva ngt mer här för du vet redan allt ! 

 

 Jag älskar dig Rebecca Löf. Tsm är vi bäst <3 

/din Rebecka johansen 


Trött

Trött på folk som tro att dom kan behandla en hur man vill. Trött på falsk kärlek. Trött på att lita på andras ord. Trött på att bli sviken hela tiden.


Jag är rädd att du gå

10 nya löften jag ska fixa 2013

1. Sluta hålla på med killar från Färgelanda.
2. Sluta röka
3.umgås mer med mina tjejkompisar
4.inte ha kille från Färgelanda
5.ska ha ett grymt år och vara singel och göra va jag vill.
6. Få världens bästa födelsedag som jag vill fira med mina bästa vänner
7. Ta tag i skolan och komma in på en bra skola.
8.ta tag i träningen.
9. Få bra kontakt med mamma igen
10. Och njuta genom mitt 16 åriga liv.


Min fina

Det finns en vän som alltid har ställt upp för mig, och någon jag är så jävla glad för att du finns för mig. Jag vet att jag har vart dålig mot dig det sista. Men du ska veta att jag älskar dig min fina vän.


RSS 2.0