:)

Igår körde Alex mig till min moster så jag sov hos dom i natt. Vaknade av en stooor bamsekram av min lilla snuttis. Nu ligger vi i sängen och kollar på filmen klara, och fått frukost på sängen av min moster så jag och mina två kusiner njuter av :) iväg till skolan om en stund, lämna in min iPad och få en data ist. 


Kaos

Sjukaste kvällen igår med mina underbaringar, vi planera 1 glas vin var och det blev allt ist. Slutade med pinsamma känslor och jag sittande vid toa ringen. Men jag lever för det. På Kalas om en stund och sen träffa Mimmi igen. Och ikväll blir det ingen alkohol bara tjocka oss. 




WOWOWOW

Undra vad detta är tro ;))))) beccis har planer 


Mysfredag

Jobb jobb trivs som handen i handsken på lillågården men är helt slut körd på kvällarna och dagarna. Fredag kvällen spenderas med Mimmi ikväll med. Kolla idol och ta ett glas vin mys<3 haft lite mys med mamma oxå men ska fixa i ordning mig och gå upp till Mimmi. 

Börjar trivas i klassen och veta vilka folk är nu och det är super skönt fast saknar min gamla klass som tusan :( 

Rätt trött på allt just nu, blir nog bättre med dagarna även fast det är jobbigt.





 

Gnoooos

Igår var det en lugn fredag för mig och ikväll ska jag spendera kvällen med mimmmsan helt underbart. Käka nyss frulle med min mamma och moster och nu blir det tjejsnack ;) 




#hatardigöveralltannat


















RSS 2.0