SÅ JÄVLA SANT

Under den tiden som vi växer upp kommer vi att lära oss att även den personen som inte skulle svika dig, kanske kommer att göra det. Du kommer att få ditt hjärta krossat, troligtvis mer än en gång och det kommer att göra ondare för varje gång. Du kommer också att krossa hjärtan, så kom ihåg hur det kändes när ditt var krossat.

Du kommer att bråka med din bästa vän. Du kommer att skylla på en ny kärlek för något en gammal gjorde. Du kommer att gråta för att tiden gick för snabbt och du kommer säkert att förlora någon som du älskar så ta många bilder och skratta mycket och älska som om du aldrig har blivit sårad förut.

För varje 60 sekund som du spenderar med den du älskar är en hel minut av lycka, som du aldrig kommer att få tillbaka, så ta vara på tiden.

Kärlek är att ge honom makten att krossa dig, men att inte lita på honom också. Riktiga kärleks historier slutar aldrig lyckligt för riktiga kärleks historier slutar aldrig. Det vet att du älskar någon när det svåraste är att säga hejdå. Gör aldrig någon till ditt allt, för när det tar slut så har du ingenting kvar.

Att du livs kärlek gör slut med dig och säger “vi kan fortfarande vara vänner" är som att din hund är döende och din mamma säger att du fortfarande kan behålla den. Men om du inte kan få den personen ur dina tankar så kanske den borde vara där? När du verkligen älskar någon då är du villig att låta dom gå och när dom väl kommer tillbaka, då är det äkta kärlek för äkta kärlek är värd all väntan i världen.

Ge aldrig upp på saker som får dig att le! Det gör ont att ha någon i ditt hjärta och inte kunna ha dom i dina armar. Den stora utmaningen i livet är att hitta någon med brister, någon som är annorlunda och dom som gör misstag men ändå älskar dig med allt dom har. Det bästa och mest vackraste saker kan inte bli sedd eller rörd. Dom måste kännas med hjärtat. Såra aldrig någon som verkligen älskar dig!

Men kom ihåg, du är inte hans första, sista eller enda. Han har varit kär innan och tro mig, han kommer att bli det igen. Men om han älskar dig nu, vad spelar allt annat för roll då? Han är inte perfekt, det är inte du heller och ingen av er kommer någonsin att bli perfekt. Men om han får dig att skratta åtminstone en gång, om han gör dig till den lyckligaste i världen. Vad spelar det för roll om du blir sårad sen, då har du åtminstone upplevt lyckan, så ta vara på tiden.

Håll i honom hårt och ge det mesta du kan, han kommer inte skriva dikter till dig, han kommer inte att tänka på dig vartenda minut, men han kommer att ge dig en del av honom som han vet att du kan krossa. Såra inte honom, ändra inte på honom, förvänta dig inte att han ska ge mer än vad han kan. Le när han gör dig lycklig och när han väl gör dig arg, sakna honom för att han inte är där. Håll aldrig i någons hand om du kommer att krossa dens hjärta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0